Laser Skin Care Gliwice

Wnętrze tej inwestycji to niemałe wyzwanie dla projektanta. Ograniczony budżet, kształt przestrzeni ( długi prostokąt) to tylko część problemów z jakimi musiało się zmierzyć nasze studio projektowe. Ponieważ lokal wcześniej spełniał funkcję handlową, trzeba było również wydzielić z sali głównej kolejny gabinet i równocześnie stworzyć poczekalnie z recepcją.
Sama aranżacja zachowana w stylu glamour z dominantą kolorystyczną – pomarańczem. Kolor ten nie pojawił się w projekcie przypadkowo. Wiąże się z główną działką jaką zajmuje się salon – laserem, natomiast sam laser kojarzy się z ciepłem. Więcej szczegółów o wnętrzu na naszym blogu o aranżacji wnętrz.

Ukryj opis projektu

O projekcie

Wnętrze tej inwestycji to niemałe wyzwanie dla projektanta. Ograniczony budżet, kształt przestrzeni ( długi prostokąt) to tylko część problemów z jakimi musiało się zmierzyć nasze studio projektowe. Ponieważ lokal wcześniej …

Cały opis projektu

Kategoria

Klient

Laser Skin Care

Data realizacji

2016

Metraż obiektu

60 m²
hol w salonie kosmetycznymaranżacja kanapyaranżacja recepcjielegancka recepcja glamournapis na ścianiehol gabinet kosmetycznyhol glamourgabinet kosmetologicznykomoda w salonie kosmetycznymsalon kosmetyczny świeczki

Dziękujemy za kontakt.

Twoja wiadomość została pomyślnie wysłana. Dziękujemy za kontakt.

O projekcie

Wnętrze tej inwestycji to niemałe wyzwanie dla projektanta. Ograniczony budżet, kształt przestrzeni ( długi prostokąt) to tylko część problemów z jakimi musiało się zmierzyć nasze studio projektowe. Ponieważ lokal wcześniej …

Cały opis projektu

Kategoria

Klient

Laser Skin Care

Data realizacji

2016

Metraż obiektu

60 m²