Projekt mieszkania na wynajem Gliwice

Nieduże dwupokojowe mieszkanie zostało urządzone w sposób nowoczesny, z zachowaniem prostej formy i neutralnych kolorów.
Salon będący tu głównym miejscem do relaksu, spotkań ze znajomymi, połączyliśmy z otwartą kuchnią i jadalnią. Dzieli je niewielka ścianka, dzięki czemu otrzymaliśmy dużą przestrzeń, bez utraty liczby pomieszczeń. Stół umieszczony jest po przeciwnej stronie ściany co telewizor tak, żeby rodzina spożywała posiłki tylko we własnym towarzystwie, skupiona na sobie i wspólnej rozmowie.
Część kuchenna, została wyraźnie oddzielona od jadalnej rodzajem podłogi. W kuchni mamy duże szare kafle, w jadalni, tak jak w salonie, panele w kolorze jasnego drewna.
Zestawienie koloru białego i szarości jest aktualnie niezwykle modne. Błękit wprowadza tu nieco ożywienia, jednak robi to bardzo subtelnie.
Bardzo wąski przedpokój został optycznie powiększony dzięki dużej ilości bieli, a cegła na jednej ze ścian doskonale urozmaica to pomieszczenie, sprawiając, że nie jest zwykłe i nudne.
Sypialnia stała się miejscem do odpoczynku, wraz z kącikiem do pracy. Poza szafą, znajdziemy nad łóżkiem podwieszane szafki, które nie odbierając przestrzeni w pokoju, dodają w nim sporo miejsca do przechowywania. Kącik do pracy został wydzielony tapetą o delikatnym wzorze w tonacji, w jakiej zachowane jest całe mieszkanie. Proste biurko wybrane w tym samym stylu co szafki nocne, tworzy z nimi spójną całość.

Ukryj opis projektu

O projekcie

Nieduże dwupokojowe mieszkanie zostało urządzone w sposób nowoczesny, z zachowaniem prostej formy i neutralnych kolorów. Salon będący tu głównym miejscem do relaksu, spotkań ze znajomymi, połączyliśmy z otwartą kuchnią i jadalnią. …

Cały opis projektu

Klient

Klient prywatny

Data realizacji

2018

Metraż obiektu

60 m²
Korytarz cegłaBłękitny pokójKuchnia połączona z salonemPomysł na pokój w stylu skandynawskimAranżacja salonuPomysł na jasną sypialnięJasna sypialnia

Dziękujemy za kontakt.

Twoja wiadomość została pomyślnie wysłana. Dziękujemy za kontakt.

O projekcie

Nieduże dwupokojowe mieszkanie zostało urządzone w sposób nowoczesny, z zachowaniem prostej formy i neutralnych kolorów. Salon będący tu głównym miejscem do relaksu, spotkań ze znajomymi, połączyliśmy z otwartą kuchnią i jadalnią. …

Cały opis projektu

Klient

Klient prywatny

Data realizacji

2018

Metraż obiektu

60 m²