Projekt mieszkania Gliwice

W tym mieszkaniu styl nowoczesny połączono ze stylem industrialnym.
Przedpokój, który urządzony jest ciekawie i funkcjonalnie. Na tle białych ścian, uwagę zwracają minimalistyczne akcenty: podłoga z paneli stylizowanych na surowe drewno, drewniane wstawki na ścianach, fragmenty ścian wyglądające jak z surowej cegły. W wąskim korytarzu, zaraz przy wejściu, znalazło się miejsce na wygodną garderobę: wnękę w kolorze starego drewna z wieszakiem, lustrem i siedziskiem, białe, pojemne szafki. Na uwagę zasługuje jedna ze ścian, w kolorze szarym, z ciekawym wzorem przedstawiającym twarze. Na jej tle ładnie prezentuje się szara komoda oraz zegar w industrialnym stylu. Część powierzchni przedpokoju zajmują białe, dwukondygnacyjne schody, z drewnianymi stopniami oraz poręczą również w stylu industrialnym, z czarnego metalu i surowego drewna.
Salon wyposażony jest minimalistycznie. Mimo tego jest przytulny i wygodny. Dużą część powierzchni zajmuje miękka i wygodna kanapa – narożnik, w kolorze kremowym z niebieskimi poduszkami. Jest ona ciepłym akcentem we wnętrzu, w którym dominuje biel, szarość – przypominająca beton, czerń, czerwień surowej cegły, surowe drewno. Elementem dekoracyjnym są wzory na zasłonach i dywanie, czy wzory na poduszkach. Inne ocieplające detale, jakie można tutaj stosować to obrazy, dzieła sztuki, zielone rośliny, designerskie meble.
Mieszkanie zaaranżowane jest precyzyjnie, z dbałością o szczegóły. Surowe, minimalistyczne wnętrze jest jednocześnie przytulne i funkcjonalne.

Ukryj opis projektu

O projekcie

W tym mieszkaniu styl nowoczesny połączono ze stylem industrialnym. Przedpokój, który urządzony jest ciekawie i funkcjonalnie. Na tle białych ścian, uwagę zwracają minimalistyczne akcenty: podłoga z paneli stylizowanych na surowe drewno, …

Cały opis projektu

Kategoria

Miejsce realizacji

Gliwice Śląsk

Data realizacji

2018

Metraż obiektu

65 m²
Projekt klatki schodowejDrewniane schodySalon z ścianą z cegłyPiękny salonWygodny salonAranżacja przedpokojuProjekt korytarzaWejście do mieszkaniaProjekt schodówZabudowa w przedpokoju

Dziękujemy za kontakt.

Twoja wiadomość została pomyślnie wysłana. Dziękujemy za kontakt.

O projekcie

W tym mieszkaniu styl nowoczesny połączono ze stylem industrialnym. Przedpokój, który urządzony jest ciekawie i funkcjonalnie. Na tle białych ścian, uwagę zwracają minimalistyczne akcenty: podłoga z paneli stylizowanych na surowe drewno, …

Cały opis projektu

Kategoria

Miejsce realizacji

Gliwice Śląsk

Data realizacji

2018

Metraż obiektu

65 m²